За багаторічною традицією за два тижні до найголовнішої події у світі кіно "Оскар" зірки отримують призи від Британської академії кіно і телевізійних мистецтв. На захід збираються всі: від зірок першої величини до членів королівської сім'ї. Чим же була цікавою червона доріжка на BAFTA-2019? Передає Clutch.

Зазвичай стримана Кейт Бланшетт з'явилася в дуже незвичному образі. Вона перефарбувалася із блондинки в брюнетку і вбралася в довгу вузьку сукню з глибоким вирізом. Стилісти неоднозначно сприйняли композицію з каменів на сукні, але, тим не менш, Кейт була як завжди розкішною.

Модель Ірина Шейк супроводжувала свого чоловіка Бредлі Купером і продемонструвала брючний костюм, який одягла на голе тіло. Завдяки підборам в цьому образі Шейк виглядала дуже сексуально.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Сальма Хайєк наділа оксамитову вечірню сукню, яка підкреслила її бездоганну фігуру. Правда, багатьох здивувала дивна сітка на голові і прикраса у вигляді ящірки, ніби куплена у магазині сувенірів.

Хто ще з'явився на червоній доріжці премії BAFTA-2019 у вкрай цікавих вбраннях:

Рамі Малек

Емі Адамс

Ольга Куриленко

Рейчел Вайз

Лілі Коллінз

Нагадаємо, 11-го лютого в Лос-Анджелесі відзначили 61 церемонію нагородження американської музичної премії Grammy Awards. Головними тріумфаторами в цьому році стали Lady Gaga і Childish Gambino, які отримали по три статуетки, кантрі-зірка Кейсі Масгрейвс з 4-ма нагородами.

Раніше Знай.uа повідомляв, британська академія кіно і телевізійних мистецтв оголосила список переможців щорічної премії BAFTA. Найбільшу кількість нагород у цьому році отримав фільм грецького режисера Йоргоса Лантімоса "Фаворитка". Стрічка визнана найкращою в семи номінаціях.

Також Знай.uа писав, Бредлі Купер і Леді Гага підігріли чутки про свій роман.