Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася букетом троянд у формі серця, рекламуючи квітковий салон. Так, дівчина позувала на тлі білої стіни в коротенькому топіку і облягаючих лосинах, виставивши напоказ пишні силіконові форми.

"Спасибі за квіти", - лаконічно підписала кадр Квітко. За 17 годин фото встигло зібрати майже 97 тис. лайків. Фолловери не пройшли повз і почали захоплюватися фігурою моделі. Були і ті, хто помітив, що дівчина фотошопить навіть власну тінь і почали гадати, скільки часу витрачає Анастасія на обробку одного фото.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.