Відома українська співачка Тіна Кароль уважно стежить за модними тенденціями і активно веде сторінку в соціальній мережі, куди регулярно викладає свіжі фотографії та відео з концертів та інших заходів. Користувачі завжди тепло сприймають всі публікації, тому знімків на офіційній сторінці виконавиці в Instagram з'являється все більше, що не може не радувати її фанатів. Та нещодавно в мережі з'явилися фото Кароль без макіяжу.

Фото 34-річної артистки опублікували на її фан-сторінці в соцмережі Instagram.

Тіна одягнена у білий сверт власного бренду TNKRL та штани такого ж кольору. Образ вона доповнила білими снікерсами. На фото видно, що вона перебуває в студії звукозапису. При цьому Тіна щось показує на екрані мобільного телефону іншому виконавцю - Девіду Аксельроду (справжнє ім'я - Володимир Ткаченко).

Шанувальники засипали співачку компліментами. "Тіночка, ти красуня", "Ви дуже красива і ненафарбованою", "Наша намистинка", - написали вони у коментарях допису.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Наступна публікація також показує, що Кароль гарно виглядає без макіяжу.

Варто зазначити, що в мережі подейкують про те, що Дан Балан нерівно дихає до Кароль. У нещодавньому інтерв'ю з Катею Осадчою Балан розповів про те, що ж насправді відбувається між ним і Тіною.

"Це все реально, мої дії, емоції та жести, я просто не можу фальшивити, грати, особливо такими непідробними почуттями. Це не для шоу, як ви могли подумати, щоб підняти рейтинги. Якщо ви не знали, ми сидимо з самого ранку до глибокої ночі у суддівських кріслах і іноді стає по-справжньому нудно, але поруч з такою красунею забуваєш про все. Тіна - це найцікавіше на знімальному майданчику зі всього і всіх ", - зізнався співак.

Нагадаємо, що Кароль підкорила всіх новим кліпом, увага прикута зовсім не до пісні.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Дан Балан накинувся на Кароль, українці розлючені: Потап, розберися з хамом.

Також "Знай.uа" писав, що популярний голлівудський актор Бред Пітт був помічений на дні народження у Дженніфер Еністон.