У новому випуску шоу "Голос країни" Дан Балан зробив Тіні Кароль колюче зауваження. Шанувальники розсердилися на молдавського співака і навіть почали просити Потапа захистити артистку. Передає Clutch.

У неділю, 3 лютого, відбувся третій випуск шоу "Голос країни". Під час прослуховувань Балан дозволив собі кілька неоднозначним реплік у бік Кароль, чим викликав бурхливу реакцію у мережі.

Під час одного з виступів Тіна і Дан повернулися до одного учасника, але той у результаті вибрав молдавського співака. Потап почав розпитувати співачку про те, що не образилася вона на те, що Балан "вкрав" її учасника, але співак сам вліз у розмову.

"А я не знав, що ти не можеш справлятися з невдачами", – звернувся Дан до Тіни.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Кароль спритно парирувала докір: "Дан, ти переборщуєш".

У коментарях шанувальники почали захищати українську красуню і єдину дівчину-тренера на проекті.

"Пробачте у Дана пафосу багато! Дан будь природним і не показуй награне ставлення, слова! Тіна просто дипломат і тому деякі його підколи намагається пропустити мимо вух", "Можете трошки зменшити в сценарії хамство Балана?", — пишуть вони.

Деякі, навпаки, вважають, що таким чином Балан просто фліртує з Кароль, адже їм останнім часом активно приписують роман:

"А як по мені, то Тіна навпаки, з Даном поводить себе так тому, що ніби він їй подобається) цей сезон вона дуже стримана, тому що Дан виявляє до неї інтерес, а вона ще не знає як себе з ним поводити))) Це не відносини колег, це симпатія! Досить цікаво спостерігати)".

Знайшлися і найвідданіші фанати, які попросили Потапа захистити Тіну від нападок.

"Серйозно? Союз? Можу сказати одне — Тінка фірмово його відшиває. Майстерність не проп'єш", "Вони дружніші з Потапом", "Тіна тільки Льошина", "Чекаю не дочекаюся, коли Льоша йому п**ди дасть", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Монатік зізнався у коханні гарячій блондинці на "Голос країни".

Раніше Знай.uа повідомляв, на шоу "Голос країни" Потап раптово підколов нового тренера Дана Балана.

Також Знай.uа писав, Дан Балан розповів про почуття до Тіни Кароль.