Одна з найскандальніших співачок російського шоу-бізнесу, ведуча проекту «Дом-2» Ольга Бузова показала свою маму, яка приїхала її підтримати, передає replyua.net.

Як раніше повідомила сама знаменитість, вона дуже захворіла і в даний момент знаходитися під пильним наглядом лікарів, а також дотримується постільний режим. Дізнавшись про це, її мама примчав на допомогу.

«Мамулик приїхала потискати, так хочеться вберегти батьків від зайвого хвилювання, але вони все одно дізнаються всі, і переживають. Поруч з матусею завжди відчуваю себе маленькою дівчинкою», - підписала спільний знімок Ольга Бузова.

Зазначимо, багато шанувальників підтримали її у коментарях, направивши хороші слова. А деякі обвили її в тому, що вона сама винна в тому, що її мама волнуеться.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Не плач, Олечко, все буде добре, не болів», «Якщо хочеш уберегти батьків від поганих новин, потрібно менше виставляти у сториз відео з інгалятором і всякими ліками», «Якнайшвидшого одужання!», «Якнайшвидшого одужання... ну не плачьтеее, Ви що????!!! Ще багато днів попереду. Додавайте тертого імбиру до вашого чаю».

Нагадаємо, Ольга Бузова підсмажила себе на островах.

цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує біля води. Судячи з геолокації Ольга Бузова зараз знаходиться на Сейшелах, звідки і публікує гарячі літні фото, адже на островах тепло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бузова знялася в рекламі шампуню.

"Щоб добитися того, про що мрієш, треба вірити в себе. Тим більше, коли навколо так багато критики. Яким би чудовим не був твій образ, весь блиск померкне, якщо не підтримувати його своїм внутрішнім сяйвом і впевненістю. Тому мені дуже близька філософія Head&Shoulders, вибудувана навколо впевненості в собі", - написала Оля у підписі до відео.

Портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокировала результатом пластичної хірургії.

Якщо порівняти знімки молодий Ольги з її образом сьогодні, то одразу ж стане зрозуміло, що Бузова не просто виросла і стала красивою жінкою, але і кардинально змінила риси свого обличчя, вдавшись до послуг пластичної хірургії.