Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість знову змусила говорити про себе, потрапивши в грандіозний скандал, пов'язаний з колишнім чоловіком Ігорем Вдовіним. Так, артистка зізналася виданню "КП", що чоловік заборгував їй цілих 100 мільйонів рублів, але віддавати велику суму не збирається.

"Постійний бум навколо мого імені-звичайне явище. А зараз-то всі переролошилися, немов прояснилася якась неймовірна новина. Мої фінансові взаємовідносини з моїм колишнім чоловіком, це наші особисті справи. Я не хочу їх коментувати. Але можу прояснити. 10 років тому шляхом обману мій колишній чоловік взяв у мене в борг на рік 3 мільйони доларів. І цей борг мені не повернуто донині...Я ніколи не жила за рахунок чоловіків і не була утриманкою, як би кому не хотілося це мені приписувати. Настав час віддавати борги. Я не хочу нічого чужого. Я хочу отримати назад своє. Зараз ці гроші за 10 років перетворилися б у набагато більшу суму. А якщо людина, яка є батьком моєї дочки вважає, що він взагалі нічого мені не винен, то я не зовсім з цим згодна... ", - поділилася емоціями Волочкова.

Варто відзначити, що в інтерв'ю Анастасія зізналася, що "Вдовіна помилково вважали заможною людиною", а сама балерина допомагала Ігорю з таким образом, віддавши майже всі свої гроші. Кожен місяць, незважаючи на домовленість, артистці доводиться "випрошувати у нього гроші на оплату комунальних послуг за будинок, офіс, на зарплату обслуговуючого персоналу". Також в кінці знаменитість зазначила: "Він живе на мої гроші, утримує баб. Хай що хоче, те і робить, але не за мій рахунок. Зараз ситуація дійшла до абсурду.".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.