Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість взяла участь у фотосесії для рекламної кампанії відомого парфуму від Emporio Armani. Так, артистка похвалилася власною іменною зіркою і зізналася, про що мріяла в дитинстві.

"Коли я була маленькою, я мріяла про те, щоб прискакав прекрасний лицар на білому коні і подарував мені зірку з неба. Мені здавалося це так романтично! І знаєте що? Emporio Armani дізналися про мою мрію і на честь запуску нового дуету ароматів YOU подарували мені справжню зірку! А ви вже придумали що подаруєте своїм другим половинкам на 14-е лютого? Якщо ні, то ось вам підказка: зірка з неба і аромати для вас обох стануть крутим подарунком! Викладай ваше спільне фото з хэштегами #emporioarmani#becauseitsyou #strongerwithyou#reginastar і 14 лютого о 20:00 я виберу і зазначу тут в пості трьох переможців,які отримають два аромати і зірку для своєї другої половинки✨Дерзайте!
А ви хочете зірку названу вашим ім'ям?)", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Регіна, ти - моє натхнення!!!!!", "Яка ти красива😍", "Шикарні🤩", "Завжди така позитивна та енергійна, молодець👏".

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.