38-річна співачка Джессіка Сімпсон важко переносить вагітність. Вона з гумором ставиться до свого положення і ділиться з шанувальниками побутовими знімками, що розповідають про життя зірки перед народженням дитини.

Зірка розмістила в Instagram фотографію, на якій вона в домашніх капцях, легінсах і теплій коричневій кофті сидить у кріслі біля каміну. Джессіка ледь помітно усміхається і піднімає великий палець вгору в жесті схвалення.

«Печія під час вагітності призвела до купівлі окремого крісла для сну», - підписала знімок Сімпсон і додала кілька веселих смайликів.

А через пару годин блондинка поділилася ще однією проблемою, що виникла: під час походу в туалет вона випадково відірвала кришку унітазу. «Увага! Ніколи не спирайтеся про кришку унітазу під час вагітності», - заявила Джессіка.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Для більшої наочності актриса доклала до посту фото. На ньому вона позує в ванній кімнаті з відламаним шматком пластику в руках.

«Ось чому я тебе люблю, ти справжня і не боїшся цьому зізнатися», «Ви стали моєю улюбленою знаменитістю, дуже весела», «Нічого, що набрали вагу, відмінно виглядаєте і така оптимістична», «Люблю цей гумор вагітності. Приємно знати, що інші люди відчували ті проблеми, що й ти, це надихає», - пишуть фоловери Сімпсон.

Нагадаємо, народження дитини змінило Гайтану і її чоловіка до невпізнання.

Довгий час співачка Гайтана ні слова не говорила про своє особисте життя. Втім, нещодавно вона все-таки зізналася: вийшла заміж, стала мамою і відчуває себе щасливою.

Як повідомляв Знай.uа, Кароль, Билык, Гайтана та інші знаменитості показали, як вони відпочивають з дітьми.

В літній період зірки часто радують своїх шанувальників знімками з відпочинку. На фото можна побачити не тільки їх підтягнуті тіла, але і те, як вони проводять час зі своєю сім'єю.

Пропонуємо добірку українських співачок, які насолоджуються відпочинком у компанії своїх дітей.

Відома голлівудська актриса і зірка культового серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія навіть не думає сидіти з тримісячним сином Сантьяго вдома під замком. Так, днями знаменитість прилетіла з малюком в Австралію, де вже встигла відвідати Заповідник живої природи Каррамбін.