В кінці минулого тижня на Хейден Панеттьєрі обрушилося ціле цунамі критики. Причиною тому була, спливла в Мережі інформація про те, що зараз 4-річна дочка актриси Кайя-Євдокія не живе разом з нею.

Зарубіжні ЗМІ повідомили, що після розставання з Володимиром Кличком, Хайден зв'язалася з актором Брайаном Хікерсоном і навіть потрапила через нього в історію з бійкою і втручанням поліції.

Новий роман настільки поглинув Панеттьєрі, що вона навіть погодилася віддати свою дочку на виховання батькові. Зараз крихта Кайя-Євдокія живе разом з Володимиром в Україні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Негатив, докори і звинувачення з боку суспільства і шанувальників настільки зачепили Хайден, що вона тут же поспішила охолодити їх запал. У своєму Twitter жінка вперше за довгий час опублікувала знімок з донькою.

"Солодкі миті зі сплячим малюком", - зворушливо підписала фото Хайден Панеттьєрі. Таким чином знаменитість дала зрозуміти всім недоброзичливцям, що малятко свою вона не кидала, і стабільно відвідує її.

Нагадаємо, після розриву з українським боксером Володимиром Кличком американська актриса Хайден Панеттьєрі пустилася берега.

Як писав раніше Знай.uа, Воломир Кличко вийшов у світ з новою дівчиною.

Також Знай.uа писав про те, що новий бойфренд колишньої нареченої українського боксера Володимира Кличка Хайден Панеттьєрі в Instagram підтвердив стосунки з актрисою.