Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість анонсувала новий сезон власного шоу "П'ятниця з Регіною", проте їй довелося скасувати деякі зйомки через серйозну недугу. Так, молода мама постраждала від лактостазу і зізналася, що її груди "ніби насаджують на шампур".

"На цьому фото я мило посміхаюся , тк буквально через пару тижнів вийде новий сезон мого шоу #ПятницаСРегиной @prtshow - це радість.
Але зараз я зовсім пригнічена, тк вчора ввечері познайомилася з ЛАКТОСТАЗОМ 🤦🏼‍♀️ Що це взагалі і чому воно звалилося на мої груди саме зараз???? Довелося скасувати сьогоднішні зйомки на ТНТ @tnt_online. (Вибачте, я горю майже добу - 38,8) Ще вчора вранці у мене був занепад сил, і градусник показував 35.6, а зараз у мене жар, і груди ніби насаджують на шампур 🤦🏼‍♀️
У моїй голові рефреном крутиться фраза: «Занадто рано ти, Регіночка, вийшла на роботу», - поділилася поганими новинами Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Якнайшвидшого одужання та міцного здоров'я малюку😘", "Тримайся, скоро все пройде! 🙏🏼", "Сил і здоров'я !!!!!тримайтеся !!!! ❤️", "О, Боже, здоров'я вам, бережіть себе 💗".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.