Наш портал змушений з жалем повідомити про раптову смерть знаменитого психолога, учасниці команди в кулінарному телешоу «Майстер Шеф» Алевтини Шевченко. Дочка знаменитості, Марія Попова, написала на своїй сторінці в Facebook про те, що мамі ще влітку 2018 року діагностували четверту стадію раку легенів. За словами дочки, мати протримали останні півроку тільки за допомогою ліків та медикаментів. Вона мовчала і не розповідала про свою хворобу до останнього.

Сегодня утром не стало моей мамы, Алевтина Шевченко. В августе прошлого года у нее диагностировали рак лёгких. Четвертая...

Geplaatst door Maria Popova op Woensdag 13 februari 2019

"В серпні минулого року у неї діагностували рак легенів. Четверта стадія. Вона могла піти вже тоді, але протрималася на препаратах ще півроку. Довше не змогла - відмовили легені і серце. Вона не поширювалася про те, що відбувається. Не хотіла, щоб її жаліли і ховали за життя. Вона пішла без болю", - розповіла Попова.

Прощання з Алевтиною Шевченко піде в Києві в п'ятницю, 15 лютого, в ритуальному залі Лісового кладовища. Початок жалобній церемонії в 11:00.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також раніше ми писали, що померла легенда Манчестер Юнайтед. Помер тренер Ерік Харрісон.

Помер колишній тренер молодіжної команди "Манчестер Юнайтед" Ерік Харрісон, повідомив офіційний сайт англійського клубу.

Харрісон почав працювати в клубі в 1981 році, і став одним з кращих тренерів молодіжної команди. Під його керівництвом клуб виграв молодіжний чемпіонат в 1992 році.

Харрісон виховав таких легендарних гравців "Манчестер Юнайтед", як Девід Бекхем, Ніккі Батт, Райан Гіггз і Гарі Невілл.

Крім того, ми повідомляли, що тисячі людей в Бердичеві прощалися з померлою сім'єю: маленький дитина залишилася сиротою.

У Бердичеві померла молода подружня пара. На їх похорон прийшло понад півтори тисячі людей.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

У подружжя є дочка Олівія, яка на момент трагедії перебувала у дідуся і бабусі. Тривогу забив батько чоловіка. Син більше доби не відповідав на телефонні дзвінки і не приїхав забрати дочку.

Саме він звернувся до поліції і в присутності правоохоронних органів через вікно потрапив у будинок, де знайшов у ванній кімнаті тіла сина і невістки. Їх виявили в понеділок, 11 лютого.

Нагадаємо, що помер відомий український журналіст і редактор Олег Нипадимка. Олег Григорович Нипадимка так чи інакше був відомий майже кожному українцю - у 1997 році він заснував газету "Сегодня", яка видається і досі.

Як повідомляв "Знай.uа", у Києві чоловік упав на сходах і загинув.