Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує в готельному номері.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в дещо дивному образі. Справа в тому, що артистка готується до концерту в російському Краснодарі і сидить у кімнаті в сонцезахисних окулярах. На ній махровий халат, а на голові тюрбан з рушника, мабуть, Лорак хоче показати, що тільки що вийшла з душу. При цьому в номері є ще її гример і, як видно, фотограф.

Артистка з'явилася на знімках в різних позах, сидячи на ліжку. На її обличчі яскравий макіяж, вона то знімає, то одягає назад свої темні окуляри. У підписі до фотографії Ані Лорак розповіла про святковий концерт. "Сьогодні буде наш вечір. Всіх з святом! #шоуДива #Краснодар #сьогодні", - написала співачка. Мабуть вона святкує День святого Валентина на самоті.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу. До того ж, деякі запитують артистку, чому вона не з Лазарєвим у День святого Валентина.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом. Артистка показала фото з лісу перед концертом в російському Саратові.