11-річна Данэлия Тулешова, переможниця та підопічна MONATIK в проекті «Голос.Діти-4», нещодавно виступила на міжнародному шоу талантів The world's Best на телеканалі CBS.

Юна співачка зуміла зворушити до сліз зірку Голлівуду Дрю Беррімор. На конкурсі Данэлия виконувала пісню Rise up. Її ж вона виконувала в півфіналі «Голос. Діти».

"мене запросили на шоу продюсери, яким сподобалося відео з моїх виступів. Моїм музичним продюсером шоу був Мігель Гендельман (продюсер Pink). На першому етапі я виконувала пісню Rise up, вона мені дуже подобається. Я вже співала її на «Голос. Діти». На шоу The world's Best вибір пісні залежав не тільки від мене. Але продюсери вирішили, що саме ця композиція повністю розкриває мої вокальні дані", - каже юна співачка

Дрю Беррімор, продюсер і член журі шоу, назвала дівчинку «вокальним дивом». Юна артистка зуміла за підсумками голосування журі набрати 96 балів зі 100 і пройти в наступний тур.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко відмінила зйомки шоу з-за серйозної хвороби

Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість анонсувала новий сезон власного шоу "П'ятниця з Регіною", проте їй довелося скасувати деякі зйомки з-за серйозної недуги. Так, молода мама постраждала від лактостазу і зізналася, що її груди "ніби насаджують на шампур".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Брежнєва захопила репетицією концерту: очі горять

Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерів в Instagram незвичайним фото. Знаменитість показала, як проходять репетиції. Так, артистка сіла на сходинки і похвалилася натуральним чином з мінімумом макіяжу.

Також Знай.ua" писав про те, що Полякова звинуватила Лободу в плагіаті: один стиліст на двох

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселий колаж, порівнявши свій образ з кліпу "Королева ночі" з образом Світлани Лободи з недавнього кліпу виконавиці "Инстадрама". Так, артистка відзначила, що і вбрання, і зачіски, і навіть декорації роликів дуже схожі між собою.