Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. В цей раз телезірка затьмарила мережу сміливим фото, на якому позує з чоловіком.

На фотографії, яка з'явилася в записі Маші Єфросиніної, вона постала на огляд публіки в пікантній позі разом з чоловіком. Все це відбувається десь у теплих краях, адже на тлі видно пальми і море. Телеведуча з'явилася на знімку в довгому пляжному халаті бірюзового кольору, а на її голові видно чорний капелюшок. Маша задерла довгу ногу та обвила руками шию чоловіка Тимура Хромаєва. Чоловік у свою чергу обійняв дружину за талію.

У підписі до фотографії Маша Єфросиніна написала: "Світ двох повинен належати лише їм двом... #happyvalentinesday", а також позначила сторінку чоловіка. Шанувальники Марії не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в її профілі. Більшості знімок сподобався, і вони засипають Єфросиніну компліментами в коментарях. Деякі почали вітати Машу з Днем святого Валентина, а інші радять їй бути скромніше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Яке шикарне фото", "Красиве фото", "Ух, жарко!", "Дуже класне фото!", "Маша, яка ви чудова. Одна з небагатьох, на кого хочеться рівнятися. Любові вам у всіх її проявах", "Як красиво", "Шикарне фото", "Як сексуально", "Доброго Вам свята, Маша", "Неймовірна пара, любові вам ще більшої", "Цікаве фото", "Сплетіння рук, сплетіння ніг, душі сплетіння, Маша, а де чиї ноги?", "Які ви красунчики! Класне фото", "В соцмережах світ двох належить багатьом", "Вітаю вас з Днем святого Валентина", "Оце фотографія", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Єфросиніна оцінила свій виступ на шоу "Танці з зірками".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.