Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі новий кліп і розповіла, хто допомагав їй його створювати. Але ось підписники зірки по-різному відреагували на нову відеороботу Насті.

Як відомо, 14 лютого, в День святого Валентина Настя Каменських презентувала новий кліп на популярну пісню "Попа, как у Ким". Нову відеороботу артистка також виклала на своїй сторінці в Instagram, де розповіла також про створення кліпу.

"Спасибі кожному, хто брав участь в зйомках. Спасибі @leokolos за чудову, яскраву роботу! З тобою завжди дуже приємно працювати! Спасибі моїй неповторною #NKteam @ilona_ku, @upintothesky, @pashkevych, @kv.anna, @tony_krash за те, що завжди творите неможливе! Величезне спасибі @realpotap за твої пісні і підтримку. Окремо хочу подякувати @olya_flow_masters за постановку і всі сексуально-танцювальні фішки. А тепер давайте дивитися кліп, переходь по посиланню в описі, приємного перегляду", - написала Каменських.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Деякі фани в захваті від нового кліпу Насті і засипають її компліментами в коментарях, а інші хейтять зірку.

"Комплекси у Насті, і це підсвідомо проявляється в піснях", "Як вам личить це каре з прямими волоссям", "Слова дивні, пісня без змісту. Ще й мати від Потапа в кліпі, це взагалі жах. Коли Каменських співала з Потапом пісні були трохи кращі, мені навіть подобалися", "Пісня відстій!", "Крутий кліп", "Ну це ж нереально круто", "Думала, кліп буде яскравий, а у підсумку такий дешевий взагалі ніякий, найяскравіша – корова. Вона хоч якось рятує кліп. Походу кліп суцільна реклама мартіні і NKsport", "Настя, кліп супер! Пісня – хіт! Молодці", - пишуть у коментарях до відео.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.