Гігантів думки, батьків російського телебачення відсторонили від справ. Так, за повідомленням прес-служби першого каналу від участі в іграх «Що? Де? Коли?» і «Хто хоче стати мільйонером?» усунули Олександра Друзя і головного редактора Іллю Бера.

Так, на самому каналі заявили, що поведінка Друзя і Бера було "неетичним", а їх вчинки "неприпустимими". Згідно думку керівництва каналу сама ситуація принесла шкоду як телегрі "Що? Де? Коли?" так і самому каналу. Рішення було прийнято керівництвом каналу, а компаніями-творцями контенту. Керівництво Першого каналу просто вирішило підтримати дане рішення.

Друзь і Бер

"У цій ситуації керівництво Першого каналу підтримує рішення компаній-виробників про відсторонення Іллі Бера і Олександра Друзя від подальшої участі в програмах "Хто хоче стати мільйонером?" і "Що? Де? Коли?", - йдеться в заяві прес-служби.

Сама ж ситуація з-за якої почався весь сир-бор полягала в наступному. У вівторок в Живому журналі Бера з'явився запис про те, що напередодні гри, в листопаді 2018 року Друзь намагався його підкупити. У переддень початку зйомок Друзь подзвонив Беру і запропонував поділиться виграшем за відповіді на питання гри.

За словами Бера, він записав телефонну розмову з Друзем, під час якого "здав питання гравцеві, і він на них зіграв". Бер заявив, що вважає поведінку знавця неетичним, і зажадав дискваліфікувати його в якості гравця "Що? Де? Коли?".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Що? Де? Коли?

Пізніше в ЗМІ з'явилася позиція Друзя щодо даної ситуації. Він підтвердив справжність телефонної розмови з редактором, проте заявив, що все було з точністю до навпаки. За його словами, саме Бер запропонував йому угоду з питаннями за гроші, а Друзь вирішив підіграти і перевірити, наскільки той може далеко зайти.

Нагадаємо, Ольга Сумська розповіла зворушливу історію свого кохання: так буває не у всіх

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Гола і сумна Бузова зіпсувала всім День Святого Валентина

Також портал "Знай.ua" писав, що Російську Кардашьян підняли на сміх: нічого, крім силікону