Актор Голлівуду Джонні Депп перевоплатился у нового героя на зйомки біографічного фільму "Мінамата".

Трохи інформації про фільм... Це реальна історія фотожурналіста Вільяма Юджина Сміта, який став популярним під час Другої світової війни. Його останній гучний репортаж викриває екологічний злочин у глибинці Японії, місті Минамате, жителі яких постраждали від розливу нафти в бухту. За катастрофою стояла впливова хімічна корпорація, яка співпрацювала з владою і продажною поліцією.

Актор Джонні Депп і зіграє головну роль у біографічному фільмі, він перевоплатился в фотожурналіста. Більш того, Депп дуже схожий зовні на Сміта. Єдине, над чим довелося трохи попрацювати, так це образ - окуляри, борода і сивина.

До речі, якщо поставити поруч Юджина Сміта і Джонні Деппа, то їх практично не відрізнити. Ну звичайно, якщо б вони були однолітками.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Юджин Сміт народився в 1918 році, а Джонні Депп в 1963 році. Різниця велика.

Нагадаємо, голлівудський актор Джонні Депп звинуватив свою колишню дружину Ембер Херд у побитті. Це не поодинокий випадок таких звинувачень з боку Деппа. Також він звинувачував свою екс-дружину в тому, що вона підклала йому в постіль фекалії своєї собачки.

Як раніше повідомляв Знай.иа, Євросоюз планує вирубати всі ліси України.

Знай.иа писав, що вже протягом двадцяти двох років столиця України піддається хімічній атаці. Більш того, Київ мало не очолює антирейтинг найбрудніших міст Європи.