Одна з найбільш високооплачуваних моделей світу, ангел Victoria's Secret, південноафриканська красуня Кендіс Свейнпол, яка нещодавно відсвяткувала свій 30-й день народження, часто радує шанувальників відвертими фото в своєму Instagram. І цей раз не став винятком – дівчина показала спокусливе тіло у відвертій фотосесії.

Так, Кендіс виклала в мережу сміливе фото в купальнику, стоячи під пальмою спиною до камери. На знімку модель з'явилася на огляд публіки в пікантному чорному купальнику, який ледь прикриває інтимні місця на тілі Кендіс. Модель виставила на показ пружні засмаглі булочки. Її волосся зібране в тугий пучок, у вухах маленькі сережки-кільця, а на обличчі легкий макіяж. Схоже, цими фотографіями Кендіс рекламує весняну колекцію купальників свого бренду.

У підписі до фотографії Кендіс Свейнпол написала: "Libra in Scorpio", що можна перекласти як "Ваги в Скорпіоні". Бурхливі обговорення шанувальників почалися в коментарях під фото Кендіс, де фанати висловили свою думку про її образ. Фанати прямо-таки захоплені цим спокусливим знімком.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Гарна!", "Ідеальне тіло", "Я знаю, що ви Ваги, чий Скорпіон? Чи я занадто багато дивлюся на це?", "Вона Ваги, але вона має свій фірмовий купальник під назвою «Скорпіон»", "Гарна фотографія", "Ця спина – це твір мистецтва", "Абсолютно чудова", "Що ще більш важливо, це сексуальна жінка в красивому місці. Кендіс, як завжди, виглядає чудово і чарівно", "Дуже красива дівчина", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото моделі.

Нагадаємо, відразу після пологів ангел Victoria’s Secret Кендіс Свейнпол роздяглася догола заздрісникам на зло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що модель Victoria's Secret ледь не втратила бікіні на пляжі з нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що модель з фізичною вадою стала ангелом Victoria's Secret.