Голлівудський актор Орландо Блум і американська співачка Кеті Перрі оголосили про свої заручини. Про це повідомляє Daily Mail.

42-річний актор подарував 34 -річній співачці обручку з діамантами і рубіном 14 лютого, на День всіх закоханих. Він організував з нагоди свята вечірку, на якій були присутні лише близькі та друзі пари.

Співачка виклалафото, на якому вона разом зі своїм коханим. На пальці у Кеті сяє велика рожева обручка. Таке саме фото з'явилося на сторінці Блума в Instagram. Мати Кеті, Мері Хадсон так само виклала в свій Facebook додаткові фото, підписавши їх: "Дивіться, хто вчора заручився".

Наголошується, що пара одружиться після трьох років стосунків. Поки що невідомо, коли і де проходитиме церемонія, але фанати щасливі, що вона все-таки буде.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Вперше пара була помічена разом на 73-й премії "Золотий глобус" на початку 2016 року. Було в їх любовній історії і розставання, але вже в 2018 Кеті і Орландо оголосили про возз'єднання. В підтвердження того, що вони знову пара, Перрі та Блум разом з'явилися на червоній килимовій доріжці на заході Global Ocean у вересні 2018-го.

До Блума артиска два роки перебувала у шлюбі з Рассэлом Брендом – британським коміком і письменником. А Орландо в свою чергу був одружений на моделі Victoria's Secret з Австралії Міранді Керр. У них є восьмирічний син.

Нагадаємо, Орландо Блум і Кеті Перрі показали те, про що брехали їх фанати

"Знай.uа" повідомляв, Кеті Перрі засліпив Селін Діон лицарської бронею: фото

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Орландо Блум облажався з-за iPad