У суботу, 16 лютого відбувся другий півфінал національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення 2019", в ході якого визначилися ще три фіналісти.

Цю інформацію повідомляє кореспондент видання "ГОРДОН".

У фінал пройшли:

Freedom-jazz (8 балів від журі та 8 – від глядачів);
Anna Maria (5 балів від журі та 7 – від глядачів);
Kazka (7 балів від журі і 5 – від глядачів).

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Не змогли потрапити у фінал:

Laud (6 балів від журі і 3 – від глядачів);
Khayat (2 бали від журі і 6 – від глядачів);
Ivan Navi (4 бали від журі і 4 – від глядачів);
Braii (3 бали від журі і 2 – від глядачів);
Kira Mazur (1 бал від журі і 1 – від глядачів).

Нагадаємо, що телеканал СТБ показав промо-ролик фіналу Нацвідбору Євробачення 2019, в якому вже засвітилася група KAZKA, яка ще навіть не виступила в півфіналі. Про це заявив журналіст Микита Шемет на своїй сторінці в Facebook.

Журналіст зазначив, що після публікації телеканал відразу ж видалив відповідне відео. Однак користувачі мережі вже встигли почали справжній скандал в мережі.

"У коментарях почалося виття в дусі" Вітаємо KAZKA з перемогою "," спасибі, розходимося ". Через годину СТБ видалив ролик з YouTube", - зазначив журналіст Шемет.

Разом з тим варто зазначити, що MARUV, фаворитка Нацвідбору на Євробачення 2019, яка потрясла проросійської заявою під час прямого ефіру, не розраховує на перемогу в конкурсі. Принаймні, такий висновок напрошується після того, як стало відомо про те, що в день проведення вирішального ефіру відбору в MARUV запланований сольний концерт в одному з клубів столиці.

Таким чином, 23 лютого відразу ж після прямого ефіру Нацвідбору (або навіть не чекаючи його закінчення) MARUV повинна покинути Центр культури і мистецтв КПІ, де проходять зйомки проекту. Це пов'язано з тим, що конкурс і оголошення результатів триватиме мінімум до 22:00. А саме на цей час запланований старт сольного виступу артистки в іншому закладі.

Як повідомляв "Знай.ua" гучний хіт KAZKA "Плакала" виявився плагіатом.

Також "Знай.uа" писав, про найбільші провали України на Євробаченні.

Що там Євробачення? Скандали національного відбору