Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій постала в оригінальному образі.

На знімку, який з'явився в записі актриси, вона позує в романтичному образі. У фотосесії Ольга Куриленко з'явилася в гарній довгій сукні лілового кольору, декорованій блискучими вставками. Поверх легонького платтячка актриса накину строгий чорний плащ, на знімках вона кружляє у цьому неймовірному вбранні. Волосся Ольги розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж. На ногах актриси сріблясті човники на шпильці.

За словами Куриленко, в цьому вбранні вона прибула на весілля свого друга. А судячи з фотографій, свято проходить у якомусь замку. "Чудово проводжу час на весіллі мого друга", - коротко написала Ольга. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію на сторінці актриси. Фолловери захоплюються красою українки і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Королева в своєму замку", "Насолоджуюся тобою", "Абсолютно чудово!", "Дуже люблю це плаття і насолоджуюся весіллям", "Чудова, захоплююча дух краса", "Красива", "Чиста краса!", "Насолоджуйтесь весіллям ваших друзів, це круто", "Прекрасна Ольга", "Красивий наряд", "Прекрасний елегантний вигляд", "Ольга, ти виглядаєш неймовірно у фіолетовому!", "Прикольне плаття", "Фіолетова принцеса", "Супер, насолоджуйся", "Виглядає дуже елегантно", "Приголомшливе плаття", "Оля, ти незрівнянна", "Гарне плаття!", "Така щаслива і сексуальна", "Як чудово! Насолоджуйтесь!", "Ви схожі на принцесу, якою ви повинні бути!", "Ти виглядаєш чудово, Ольга", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда приміряла незвичайний образ для модного глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.