Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко,яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію зі зйомки для модного глянцю Plugged magazine.

На фотографії, яка вийшла дуже теплою і чуттєвою, Ольга Куриленко позує в коричневій спідниці та бежевій блузці, злегка оголивши коліно, и витягну голову вгору. Її волосся розпущене і м'якими хвилями спадає на спину. На обличчі актриси легкий макіяж. У підписі до фотографії актриса написала про завершення тижня.

У підписі до фотографії Ольга написала: "Нарешті п'ятниця". Також актриса залишила кілька хештегів до свого запису і вказала фотографа, який знімав. Шанувальники захоплюються красою українки та її вбранням, у якому вона позує. Ольгу засипають компліментами в коментарях.

Треба сказати, що Ольга Куриленко – одна з небагатьох українських актрис, яка домоглася приголомшливого успіху в Голлівуді. Зараз Ольгу називають зіркою не тільки в рідному Бердянську, але і у всьому світі, захоплюючись її талантом, красою і чудовим стилем. Незважаючи на популярність, Куриленко не радує публіку частими виходами у світ, однак деколи все ж з'являється на світських заходах.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Ольга Куриленко знялася в провокативній фотосесії для модного глянцю. Нещодавно актриса опублікувала фотографію зі зйомки для модного глянцю Plugged magazine. На фотографії Ольга Куриленко позує в незвичайному вбранні серед дзеркал.

Нагадаємо, дівчину Бонда помітили в магазині Бердянська. Актриса сказала, що такого міста треба втікати.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.