До жалю та розчарування всіх фанатів відомого серіалу "Теорія великого вибуху" з'явилися сумні новини. Так, як колись у свій час закриття легендарних "Друзів" загнало мільйонну армію шанувальників у смуток, так і "ТВВ" відходить в історію.

За інформацією голлівудських ЗМІ, після 12 років в ефірі ситком завершується. Творці і головні актори відзначили останній день зйомок танцювальним флешмобом. Відео з танцем у своєму Instagram виклала акторка Кейлі Куоко, яка грає Пенні в серіалі.

Відомо, що 12-й сезон "Теорії великого вибуху" стане завершальним для шоу. Днями закінчилися зйомки останнього епізоду. Розлучатися з проектом всім його учасникам дуже сумно. Тому актори влаштували танцювальний флешмоб.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Всі разом вони станцювали під пісню Larger Than Life гурту Backstreet Boys. Сама Кейлі Куоко прокоментувала, що це може стати улюбленим моментом за всі 12 років спільної роботи.

У флешмобі взяли участь Парсонс (Шелдон Купер), Кунал Найяр (Раджеш Кутраппалі), Меліса Ройс (Бернадетт Ростенковскі), Хелберг (Говард Воловиць) та інші. А ось Джонні Галекі, який грає Леонарда Хофстедтера, не зміг танцювати через травму ноги.

Варто нагадати, що комік, шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський не тільки займається передвиборчою кампанією, але і паралельно знімається в серіалі. Так, у новій серії "Слуги народу" Зеленський відрепетирував процедуру інавгурації президента України.

Днями пройшли зйомки популярного серіалу, в якому Зеленський грає президента України Голобородька, де він приймає присягу президента. Відомо, що новий сезон ще знаходиться у виробництві, деякі епізоди ще знімають і йде монтаж.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що герцогиня Сассекська, дружина британського принца Гаррі Меган Маркл зараз – предмет пильної уваги всіх медіа та ЗМІ. Її соціальний статус забороняє їй зніматися у фільмах, як раніше, але незабаром на екрани вийде фільм 2011 року "Посібник для дівчаток і хлопчиків: як скотитися вниз", де Меган зіграла одну з ролей.

Нагадаємо, легендарна голлівудська пара розлучається після 15 років шлюбу: подробиці.

Як повідомляв Знай.uа "Зіркові війни" офіційно закінчилися: я назавжди в боргу перед вами.

Знай.uа писав, геніально зіграв Гітлера: світ прощається з легендарним актором.