Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим "фірмовим" шпагатом. Так, артистка вже й не знала, де його зробити, щоб здивувати навіть давніх шанувальників, тому після перегляду фільму з Ван Даммом вирішила присісти на пляшки.

"Дивилися ми з моїм коханим фільм з головним героєм Ван Даммом.. Вразив. Як і шпагат героя.💃🏼Ван Дамм його показував в найнесподіваніших місцях. А оскільки #шпагатволочковой - це вже фішка, я подумала, що потрібно зробити його негайно на тому, що під рукою🤣 Вірніше, під ногою🤣Нам тільки доставили бутлі з водою і вони припали до місця.😂 Де ми замовляємо воду, неважливо. Шукайте самі.😉 Цей пост не є рекламою. Вода, звичайно суперсбка. Від неї навіть білі трояндочки виростають над головою.🤣🤣🤣 Але фору шпагату Ван Дамму я можу дати!💪🏻", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ж ніяк не могли прокоментувати дивну постановку, адже хитра балерина вирішила приховати коментарі. Втім, це не дивно: останнім часом через оголені фото в снігу, плітки і дивні романи Анастасія заробила собі далеко не найкращу репутацію і стала нариватися на критику буквально під кожним знімком.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.