Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість шокувала шанувальників новиною: виявляється, зовсім скоро вона виходить заміж. Так, артистка похвалилася прозорим весільним платтям і дивною рибою на коліщатках. Втім, задній фон більше нагадує театральні декорації, ніж весільний салон і можливо, Анастасія просто спробувала заінтригувати участю в шоу або якій-небудь постановці.

"Мої дорогі, як ваші справи? Активно вибираю весільну сукню ♥️ І скоро представлю вам мого нареченого 😉👍🏼", - поділилася емоціями Волочкова. За 18 годин кадр встиг зібрати майже 14 тис. лайків. Фолловери ж не змогли висловити свої припущення або залишити привітання, оскільки хитра балерина вирішила приховати коментарі. Варто відзначити, що ще недавно сторінка артистки була завалена їдкими і смішними відкликали з приводу шпагатів і дивних витівок, проте Анастасія більше не змогла витримати критику в свою адресу. До речі, про таємного обранця можна тільки уявляти: їм може стати одружений охоронець Малек або ж не менш скандальний Микита Джигурда.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.