Продюсер Лободи Нателла Крапівіна готова засудити Жанну Бадоєву за заяву, що ідея створення "Орла і решки" належить їй. Жанна в гостях у Урганта розповіла історію про те, що ще будучи бідною студенткою мріяла про шоу про подорожі. Нателла погрожує їй судом, але дала час на каяття.

При цьому Крапівіна зазначила, що вона не спілкується з Бадоєвою вже багато років і навіть надала документи, які доводять її виключне авторське право на проект і товарний знак "Орел і Решка".

Сама Бадоєва дещо інакше пояснила свою позицію в коментарі для російського глянцю.

"Бажання робити програму про подорожі було у мене з першого курсу університету, я вчилася на режисера телебачення. Програма "Орел і решка" народилася в 2010 році, біля її витоків стояла ціла команда: мої одногрупники Женя й Лена Синельниковы, сценарист Катя Турова, яка придумала підкидати монетку, я, продюсер Нателла Крапівіна, яка фінансувала нас і якій належать права на це шоу. Я абсолютно не перетягую ковдру на себе, але і не готова з якоїсь причини відсторонитися від "Орла і решки" настільки, щоб сказати, що не брала участі у створенні цієї програми! Я була членом цієї команди. Ми принесли "Орел і решка" на український канал "Інтер", де в 2011 році відбулася її прем'єра. Після третього сезону я пішла з цього проекту — мені захотілося рухатися далі. Тільки після мого відходу "Орел і решка" була придбана каналом "П'ятниця" і виходила на ньому з іншими провідними", — пояснила ситуацію Бадоєва.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко розповіла про "таємну музи", і це не Топалов. Перший прийшов чек на 1000 доларів США, блогерам доведеться посунутися.

Як повідомляв Знай. ua, об'їздила півсвіту Регіна Тодоренко звернулася до фанатам за банальним радою. Регіна Тодоренко здивувала дивною проханням до шанувальників.

Знай. ua писав, що Щур жорстко затроллил скандальну зірку "Орла і Решки". Комік розповів, чому Ивлеевой заборонено з'являтися в Україні.