Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася ще й іншими вміннями, крім "фірмового" шпагату. Так, артистка згадала балетне минуле і вирішила пришити стрічки до пуант.

"Це таке щастя-бути балериною!🙏🏻 І процес підготовки пуант, пришивання тасьми до них-це чудовий процес рукоділля.😊 А я ще хрестиком вишивати вмію🤣", - поділилася емоціями Волочкова. За 12 годин відео набрало більше 3 тис. переглядів, а от коментарі хитра балерина вирішила приховати. Варто відзначити, що через недавні "голі" фото і провокаційні пости, інтриги з коханцями і часті суди Анастасія нажила собі погану славу, частенько піддаючись критиці. Також артистка викладає короткі ролики з репетицій, а ще рік тому пообіцяла шанувальникам шоу, яке "переплюне Мадонну", однак поки що прославилася дивною дитячою піснею "Хто кого перекукує".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.