Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість виклала свіже селфі, залишившись тільки в чорній маєчці. Так, артистка засвітила масивну п'яту точку, ледь прикривши ногами труси.

"Доброго ранку", - лаконічно побажала шанувальникам Кім. За 19 годин відвертий кадр встиг набрати майже 2 млн лайків. Фолловери залишилися в захваті, засипавши світську левицю компліментами з приводу сексуальності і розкішного тіла. Знайшлися й ті, хто зазначив, що фірмовий жест Кардашьян та її губки "качечкою" вже давно не актуальні і пора б поміняти їх на щось нове.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.