Те, що між Володимиром Зеленським та Сергієм Притулою досить напружені стосунки, припускали неодноразово. І справді – український гуморист зі Збаража міг добряче пожартувати над новоспеченим кандидатом у президенти, приміром:

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Прикиньте, виходить Зеленський в другий тур, а там його чекає... пара #8 - Наталя Могилевська та Влад Яма!"

Потім, коли Зеленський зняв свій гучний ролик "Я іду у президенти України", Притула і тут не пропустив можливості покепкувати – записав відповідь. Мовляв, я теж іду, тільки у відпустку.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Моя офіційна заява!!!

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Donderdag 3 januari 2019

Та нещодавно лідер Студії "Квартал 95" вирішив раз і назавжди поставити крапку у скандалах та чутках. І, можливо, цього б не сталося, та коміку поставили досить правильне питання – тікати від пояснень не було сенсу.

Сергій Притула, шоумен, ведучий "Євробачення 2019"
Сергій Притула, шоумен, ведучий "Євробачення 2019"

Зеленський стверджує, що цілком нормально ставиться до Притули, більш того, коли вони тільки починали свою концертну діяльність на Західній Україні, допомагав їм у Тернополі саме він – "Сірий", як по-дружньому називає його гуморист.

Сергій Притула, ведучий Національного відбору на "Євробаченні 2019"
Сергій Притула, ведучий Національного відбору на "Євробаченні 2019"

"Ми знаємо один одного. Нормальний хлопець. Тролив мене? Ну молодий іще. Це гумор, дуже кльово. Він, до речі, мені сказав, що якщо наш фільм ("Я, ти, він, вона") – ред) збере більші гроші, ніж його фільм ("Секс і нічого особистого"), то він прийде до "Кварталу 95". Так що ми чекаємо на тебе, Сірий", - іронізував Зеленський.

Дивіться: Зеленський про стосунки із Притулою


Нагадаємо, Притула зчепився з журналістом 1+1 через Євробачення 2019. Як повідомляв "Знай.ua", улюбленицю Притули зацькували на Євробаченні 2019.

Також "Знай.ua" писав, що українцям назвали головні причини провалу на Євробаченні.