Нещодавно у відомої російської актриси Ірини Муравйової був ювілей. Артистці, відомій за такими фільмами як "Карнавал", "Найчарівніша і найпривабливіша", серіалом "Не народись вродлива" виповнилося 70 років, тож вона запросила на свято своїх друзів і колег.

День народження не міг обійтися без Алли Пугачової та Максима Галкіна. Співачці, до речі, теж скоро виповнюється 70 років. Алла Борисівна приголомшила зовнішнім виглядом - на ній була довга чорна сукня зі спущеними плечима та дуже високим розрізом.

У Анастасії Макєєвої, яка разом з Іриною Мураєвою зіграла в фільмі "Одна ніч кохання", на сторінці Instagram з'явилося відео з примадонною.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На її сторінці в Instagram з'явилося відео, на якому вона вітає ювілярку, а також запрошує її на свій концерт.

Раніше ми писали, що відома російська співачка Алла Пугачова, яка останнім часом помітно схудла, злякала шанувальників своїм зовнішнім виглядом. Якщо до цього струнка і помолоділа співачка захоплювала оточуючих, то її останній вихід у світ не на жарт спантеличив. Алла Борисівна зі своїм чоловіком Максимом Галкіним замість того, щоб прийти на похорон Децла, де її всі очікували побачити, вирушила на прем'єру фільму «Пілігрим».

Журналісти вмить оточили Аллу Пугачову і почали задавати безліч питань, в тому числі і про її зовнішній вигляд. Незважаючи на те, що знаменитості говорити про це було не дуже приємно, вона все ж сказала кілька слів Вадиму Вернику.

Нагадаємо, після того як стало відомо, що Децл помер, Пугачова написала сповнені горя і відчаю слова, зворушливо звернувшись до нього "мій хлопчик".

Як повідомляв раніше Знай.ua, Відомий російський комік та чоловік співачки Алли Пугачової Максим Галкін спантеличив шанувальників новим сімейним фото.

Також Знай.ua писав, що Вакарчук заговорив про зйомки у Пугачової, Земфіру та життя без Росії: або захисти, або замовкни. Лідер легендарного гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук практично одразу після вторгнення ворогів на українську землю перестав їздити з концертами в Росії.