Українська співачка Віра Брежнєва з'явилася у своєму новому кліпі "Любіть один одного" у вкрай спокусливому образі. Про це передає Clutch.

Нещодавно на офіційному YouTube-каналі Брежнєвої з'явилося відео на композицію "Любіть один одного". Пісня стала саундтреком до російському фільму "Ялинки останні", тому в кліпі з'являються, крім красуні Брежнєвої, кадри з майбутньої стрічки. У ліричному відео співачка з'являється в образі такої собі Снігової королеви, принади якої ледь приховує відверте вбрання.

Віра отримала багато захоплених коментарів, і в подяку за це поділилася з шанувальниками спокусливим фото зі зйомок. Так, на знімку Брежнєва стоїть у розкішній "голій" сукні і дорогих прикрасах.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Хочу зізнатися, що перший раз за довгий час кліп викликав такий резонанс!!! Я не бачила стільки репостів, сторіс… і це неймовірно… Спасибі всім, хто зрозумів; всім, хто не зовсім; хто не зрозумів, але зрозуміє. У будь-якому випадку, ви не залишилися байдужими. А для нашої команди це дуже важливо. #любитедругдруга", – написала під публікацією.

У коментарях шанувальники почали дякувати співачці за проникливу композицію і кліп.

"Дуже емоційний кліп, але не могла відвести очей від самої Вірочки. Ця сукня неймовірна", "Живий кліп! Який несе сенс, дивишся і відчуваєш емоції. Спасибі за те, що сієте добро в серця людей!" "Віра, шикарний кліп! Чесно сказати, тепер це мій улюблений кліп у Вас!!! Стільки емоцій нахлинуло! Дуже круто!" – коментують користувачі.

Нагадаємо, Віра Брежнєва похвалилася новеньким кольором волосся, проте думки фанатів розділилися.

Раніше Знай.uа повідомляв, Віра Брежнєва у честь Дня закоханих виклала трепетний чорно-білий знімок з люблячим чоловіком.

Також Знай.uа писав, Віра Брежнєва похвалилася ніжними фото з репетиції, а фанати залишилися в захваті.