Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує в незвичному образі. Для фотосесії Тіна Кароль навіть оголила деякі частини тіла, але при цьому залишила місце для фантазій. На ній відверте джинсове боді, яке оголює зону декольте і ноги, а також підкреслює пишний бюст. З плечей артистки спадає бежеве картате пальто. Тіна Кароль кокетливо зігнула одну ногу, вона не дивиться в камеру. Її волосся розпущене, а на обличчі природний макіяж.

Артистка не підписала свій фотоколаж, залишила лише кілька іменних хештегів. Шанувальники не залишилися байдужі і засипають компліментами нову фотографію Тіни Кароль, а також її спокусливий, чуттєвий образ. Фанати просто-таки в захваті від фотографій співачки та її чуттєвості та ніжності, без натяку на вульгарність.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Ніжно і шалено сексуально одночасно", "Ви дуже красива", "Ти як завжди гаряча, як вогонь", "Тіна, з кожним разом все краще і краще фото", "Мій Всесвіт", "Дуже красива", "Дивись в очі і нічого не говори", "Дівчина, ви знаєте, наскільки ви гарні?", "Шикарна наша дівчинка", "Просто шикарна", "Тіна вміє дивувати", "Нереальна", "Ого, Тіна Кароль, ось це ви дивуєте, дівчино", "Яка гарна", "Скільки естетики", "Фотограф живий?", "Тіна, ти як завжди вогонь", "Не можна бути настільки ідеальною", "Тіна чому так шикарно? Ну як так? Де в тобі береться стільки краси, ніжності та сексуальності?", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.