Велика кількість відвертих знімків і розкішний спосіб життя — дорогі автомобілі, ресторани, фешенебельні готелі - дізнатися в соціальних мережах, хто з дівчат заробляє на життя ескортом, дуже легко. Для більшості з них Instagram є відмінним майданчиком для реклами. Відомим актрисам, співачкам і моделям знайти потенційного клієнта набагато простіше — у них немає необхідності в додатковому піарі, а багаті шанувальники шикуються в чергу і готові платити величезні гроші за ніч кохання зі знаменитістю.

Журналісти провели розслідування, в якому з'ясували імена знаменитостей, які не проти відносин за гроші. Наприклад, за 30 тисяч доларів можна купити побачення з Ольгою Серябкіною. Олена Темникова так висловлюється про продюсера групи SEREBRO: "Фадєєв почав ліпити з нас якихось сексуальних "терористок", тому що найкраще продаються еротика і скандали".

Знімки відомого тріо не обходяться без коротких спідниць, відвертих нарядів і фотосесій, хоча тим же може похвалитися і сторінка Ольги в соціальній мережі. Вона без тіні збентеження публікує фото в напівпрозорих нарядах, які абсолютно не приховують пікантні частини тіла знаменитості. Її шанувальники реагують неоднозначно – багато переконані, що її фігура не зовсім приваблива.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Леся Нікітюк, як і більшість знаменитостей, активно публікує фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі, чим радує своїх шанувальників. Не так давно вона опублікувала яскравий знімок зі свого виступу в Берліні, чим заслужила масу захоплених коментарів від своїх фанатів.

Як повідомляв портал "Знай.иа": Регіна Тодоренко, яка, як і багато інші співачки, перекинулася жити і працювати в Росії, повернулася до продовження кар'єри після народження дитини. Про це стало відомо з фотографії на її сторінці в соціальній мережі, в підписі до якої знаменитість запропонувала шанувальникам вгадати, хто стане гостем її шоу і пообіцяла переможцю подарунок.

ТакожЗнай.иа" писав, що відома російська актриса Катерина Малікова заявила в поліцію на свого чоловіка. Вона була змушена зробити це після того, як її чоловік змінив замки у квартирі і викинув всі документи і цінні речі жінки.