Відомий грузинський бізнесмен, екс-холостяк Іраклі Макацарія на новому фото в Instagram показав наречену. Про це передає Clutch.

Головний герой шостого сезону шоу Холостяк Іраклі Макацарія досі залишається завидним нареченим і мрією багатьох українських жінок. Грузинський красень все ще перебуває в пошуках "тієї самої" і активно веде свою сторінку в Instagram, де ділиться з підписниками подробицями свого особистого життя.

Так, 17 лютого на сторінці Іраклі з'явилося кілька фото з весілля його друзів. Судячи по знімку, захід проходив за грузинськими традиціями, і всі гості повдягались в національні вбрання.

"Від усієї душі вітаю своїх друзів із створенням сім'ї. Я шалено радий розділити цей день разом з вами. Бажаю вам безмежного кохання і взаєморозуміння, ви чудова пара, за якою мені завжди приємно спостерігати", — написав Іраклі.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Підписники почали активно обговорювати фото знаменитості і бажати йому швидше знайти своє кохання.

"Захоплююся вашою харизмою", "Кавалер — що треба", "Я бажаю Вам отримати гарну дівчину і створити з нею міцну, доброзичливу сім'ю", "Такий один на всій планеті", "Справжні чоловіки! Клас. Всі красиві", "В одному фото-вся краса національних традицій".

Нагадаємо, головний герой сьомого сезону романтичного шоу "Холостяк" Дмитро Черкасов, який таємно одружився в вересні 2018 року, вперше став батьком. Його дружина Олександра четвертого лютого в одній з приватних клінік Києва народила сина.

Раніше Знай.uа повідомляв, 31-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, похвалився фанатам, що відвідав модну тусовку і показав фотографії, зроблені там.

Також Знай.uа писав, Іраклі Макацарія показав фанатам відео з тренування. На відео шоумен підтягується, бігає, качає прес і робить інші вправи.