Відомий гуморист Сергій Притула вже не вперше отримує порцію критику на свою адресу через жарти. Приміром, коли він покепкував над Зеленським, порівнявши його кандидатуру із артистами шоу "Танці з зірками", коментарі посипалися один за одним.

Хоча сам ведучий не раз пояснював: недоброго задуму у нього не було, а всю іронію треба сприймати виключно з почуттям гумору, а не як звинувачення тієї чи іншої людини.

Другий півфінал Національного відбору на Євробачення-2019 також відзначився кількома скандалами у мережі. Зокрема, шквал коментарів викликав коментар телеведучого Сергія Притули щодо вбрання співака KHAYAT (справжнє ім'я – Андрій Хаят).

KHAYAT, учасник Національного відбору на Євробачення 2019
KHAYAT, учасник Національного відбору на Євробачення 2019

Артист вийшов на сцену Національного відбору у вбранні, що нагадувало халат. У такому одязі KHAYAT презентував свою пісню Ever, що поєднала фольклорні мотиви з електронною музикою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

KHAYAT, учасник Національного відбору на Євробачення 2019
KHAYAT, учасник Національного відбору на Євробачення 2019

За традицією, після ефектного номера з артистом поспілкувався ведучий шоу Сергій Притула. Шоумен згадав історію з побиттям KHAYAT у Києві, дотепно поєднавши інцидент з образом співака.

"Якщо ви так одягаєтесь у метро, то не дивно, що вас побили!", – пожартував Сергій Притула.

Національний відбір на Євробачення 2019
Національний відбір на Євробачення 2019

І після цього Притулу просто "атакували" у мережі, засудивши за такі слова. До них долучився і журналіст відомого телеканалу Дмитро Фурдак, який назвав Притулу "гомофобом".

Національний відбір на Євробачення 2019
Національний відбір на Євробачення 2019

"Вважаю, Сергій Притула повинен вибачитися за своє відкрите виправдання і не засудження насильства щодо людей, "які виглядають не так, як усі". Ведучий Національного відбору на Євробачення висловився ницо, як гопник... Це неприпустимо!" – заявив журналіст.

Відповідь Сергія Притули не забарилась. Під дописом артист розмістив відео, в якому звернув увагу представника ЗМІ на роботу телеканалу, де він працює.

"Дмитре, ви працюєте на каналі, на якому дуже "постібалися" із Зіанджі. Не пам'ятаю, щоб ви вимагали від свого керівництва вибачень. Це по-перше. По-друге, я тут подивився ваші профілі, ви такі всі солоденькі зібралися, між собою там цвіркотіть, чого ж ви мене тегаєте? ", – прокоментував він.

Національний відбір на Євробачення 2019
Національний відбір на Євробачення 2019

"Щодо ваших коментарів у мене в дописі. Це взагалі що? Хто такі солоденькі? Хто такі зайчики? Хто такі блакитноокі? До кого ви звертаєтеся? Це підписники у Facebook, це ваші співгромадяни, це ваші глядачі. Чому вони не мають права обговорювати ефір", - сказав Дмитро.

Сергій же на це відповів, що не схвалює насильство, а лише констатував той факт що людину, яка має не такий вигляд, можуть побити у метро, але не закликав до цього. А "зайчики" та "солоденькі" – таким чином Сергій відповів тим, хто дозволяє собі на його адресу негарні вислови.

"Щодо того, що я звертаюся до ваших підписників "солоденькі", "блакитноокі" і "зайчики". Це означає, Дмитре, що поки ваші дописувачі будуть дозволяти собі у мій бік пасажі а-ля "тупий рагуль", "хам", "бидло", урод і так далі ви думаєте, я буду вам толерантно посміхатися і говорити, що: "Ой вей, дорогі співгромадяни, що ви собі дозволяєте? Та йдіть ви в ж*пу, дорогі співгромадяни. Майте повагу", - зазначив Притула.

Дивіться: Притула проти журналіста

Як відомо, за можливість представляти країну на Євробаченні-2019 поборються Brunettes Shoot Blondes, MARUV, YUKO, ANNA MARIA, Freedom-jazz, KAZKA.

KAZKA, Національний відбір на Євробачення 2019
KAZKA, Національний відбір на Євробачення 2019

Щодо останнього гурту було немало коментарів: люди розкритикували вокальні дані співачки Олександри Заріцької та навіть створили флешмоб #NOKAZKA.

Дивіться: KHAYAT – Ever. Другий півфінал. Національний відбір на Євробачення-2019

Дивіться: Нацвідбір на Євробачення-2019. Другий півфінал

Дивіться: Данилко та Філатов відповіли хейтерам

Нагадаємо, у мережі показали найкращі жарти Данилка на Євробаченні.

Як повідомляв "Знай.ua", Джамала висказала все після ефіру Нацвідбору на Євробачення 2019. Також "Знай.ua" писав, Нікітюк в екстремальному міні "благословила" Притулу на Євробачення 2019.