Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася ніжним фото з сином Гектором, зроблене ще в сонячному Дубай. Так, артистка вирішила прорекламувати улюблений салон краси, показавши розкішне волосся.

"Так люблю це фото 🤗 Сонце, море, відпочинок і чудово укладене волосся ))
Як ми відмінно додали сонячні відблиски, що здається - це сонечко цілувало моє волосся, але ні.", - похвалилася Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Гектор дуже солодкий малюк 😍😍😍", "Гека солодкий 😊😘😇", "Гектор мілашка 💋💋💋💋❤️❤️❤️", "Які ви прикольні, нехай синочок буде здоровенький, ❤💋".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.