Син відомого естрадного виконавця Віктора Павліка тривалий час боровся з важким онкологічним захворюванням. Співак нещодавно з радістю зізнався в тому, що Павло вже одужує.

Віктор Павлік, український співак
Віктор Павлік, український співак

Почувається він вже набагато краще, хоч за останній час і набрав кілька зайвих кілограмів через те, що мало рухається. З іншого боку, апетит у Павла хороший, він нормально їсть.

Віктор Павлік з сином
Віктор Павлік з сином

Віктор Павлік пишається сином – той сміливо пройшов шість курсів хіміотерапії при тому, що залишилося ще чотири курси. Але, на щастя, світ не без добрих людей. Допомогли у цьому і всі відомі зірки, повідомляють "Акценти".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Віктор Павлік, український співак
Віктор Павлік, український співак

"Волосся випало, брів немає, важко, але вже ходить сам, іноді з паличкою. Вашими молитвами, Божою волею і вашою підтримкою стрімко йде на поправку, найголовніше, він свято вірить в те, що він вже здоровий. І я теж свято вірю в те, що він здоровий", - розповів Віктор Павлік.

Віктор Павлік, український співак
Віктор Павлік, український співак

Співак подякував усім небайдужим людям, які надали його дитині матеріальну підтримку. Це допомогло боротися з небезпечним захворюванням. Крім простих українців, дитині українського виконавця допомагали багато знаменитостей, окремо подякував Софію Ротару, яка дзвонила, цікавилася здоров'ям сина і пропонувала будь-яку допомогу.

Віктор Павлік з сином Павлом
Віктор Павлік з сином Павлом

"І Слава Вакарчук теж допоміг, хоча ми з ним не настільки близькі друзі, щоб я міг очікувати, що таке буде. Але він особисто зателефонував і запропонував допомогу. І багато-багато інших артистів - Свєта Лобода, Тіна Кароль, Сергій Притула", - додав Віктор Павлік.

Дивіться: у сина Віктора Павліка діагностували страшну хворобу

Нагадаємо, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук в День Героїв Небесної Сотні, які загинули під час розстрілів на Майдані в ході Революції Гідності, пригадав події того трагічного дня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", прихильник Зеленського в День героїв Небесної Сотні звернувся до земляків. Також "Знай.ua" писав, що Данилко розкрив закулісні ігри Євробачення 2019.