Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість вшанувала пам'ять легендарного дизайнера Карла Лагерфельда, який пішов з життя у Парижі, 19 лютого у віці 85 років. Так, артистка виставила серію фото і трепетно попрощалася з генієм.

"Ми втратили справжню легенду !!!! Ти був таким натхненням для світу! Ти зняв мою першу модну зйомку, і я так нервувала, працюючи з такою іконою! Світ такий красивий, тому що ти існував! Для мене велика честь зустрітися з тобою і мати можливість працювати. Ми так тебе любимо, і нам так не вистачатиме тебе 💔", - зворушливо підписала пост Кардашьян. За 21 годину кадр набрав понад 2,5 млн. лайків. Фолловери були розчулені ніжними словами Кім і також почали тужити по Карлу.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.