Українська співачка Наталя Валевська поділилася зі своїми підписниками тим, що їй довелося пережити операцію для того, щоб пізнати радість материнства.

37-річна артистка розповіла про свої наміри стати матір'ю в Facebook. До цього Наталя багато разів намагалася завагітніти природнім шляхом, і лише зараз зважилася на операцію.

В якийсь момент я зрозуміла, що найбільше в житті я хочу стати матір’ю. Все інше теж важливе, але виходить на другий...

Geplaatst door Natalia Valevska op Dinsdag 19 februari 2019

"У якийсь момент я зрозуміла, що найбільше в житті хочу стати матір'ю. Тому свідомо роблю наступний крок і лягаю на операцію заради свого здоров'я і заради здоров'я майбутнього малюка", – поділилася Валевська.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Співачка розповіла, що вже багато років звертається до фахівців і зміцнює організм щоб успішно завагітніти.

Операція пройшла добре, дякую всім за підтримку . Обіймаю мої хороші .❤️

Geplaatst door Natalia Valevska op Dinsdag 19 februari 2019

"Своїм прикладом я хочу показати іншим парам, які так само, як ми з Володимиром, багато років чекають на Диво, щоб вони були сміливими і не втрачали надію!", - повідомила Наталія.

Потім на сторінці Наталії з'явилося фото з лікарняної палати. Вона повідомила, що операція пройшла успішно і подякувала всім за підтримку.

Раніше повідомлялося, що українська співачка Світлана Лобода на відпочинку в Дубаї, як виявилося, не лише постить милі сімейні фото, але і сильно "запалює" у сумнівних клубах.

Більше того, артистку помітили у компанії незнайомця модельної зовнішності.

"Дивись, Тілль, випустиш, буде твоя суперзірка снідати не баварськими сосисками, а паризькими круасанами!", - іронізують у коментарях.

Незважаючи на те, що раніше Лободу складно було уявити за відривом у клубах — у своєму Инстаграме вона найчастіше постить спокійний сімейний відпочинок — нічні розваги, як виявилося, їй не чужі.

За словами очевидців, у закладі біля співачки у якийсь момент намалювався хлопець — француз модельної зовнішності, що робив їй активні знаки уваги.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко думає повернуться до улюбленій справи і зайнятися співом.

Раніше Знай.uа повідомляв, Світлана Лобода похвалилася розкішним кадрами, які одразу ж захопили фанатів.

Також Знай.uа писав, Анна Сєдокова похизувалася ніжним знімком, заодно показавши розкішне волосся.