Фанати відомої української співачки Тіни Кароль виклали в мережу фото її ефктного образу. Зірка обрала жовту сукню у квітковий принт для участі в ефірі телеканалу "1+1".

Фото образу Кароль опублікували на сторінці фан-клубу співачки в соціальній мережі Instagram.

"Тіна Кароль взяла участь у благодійному марафоні до Дня Святого Миколая в ефірі "Сніданку з 1+1", - йдеться в дописі.

Для благодійного марафону співачка презентувала всю колекцію магазину "Tina Karol Shop" та квитки на свої новорічні концерти.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Саме лоти Тіни Кароль допомогли залучити якнайбільше коштів. Загальна сума, яку за них виручили, становить 59 тисяч гривень.

На марафон до Дня Святого Миколая, який відбувся в ефірі програми "Сніданок з 1+1" зірка прийшла у сукні сонячного відтінку з квітковим принтом від українського бренду Anna October.

До вбрання артистка підібрала бежеві туфлі-човники з металевими носками від Louis Vuitton, вартістю 895 доларів.

Користувачі мережі оцінили образ Тіни. Вони написали у коментарях: "Красунечка. Ніжна, тендітна, чарівна, талановита", "Дуже красиво", "Руда? Дуже гарно".

Нагадаємо, що Тіна Кароль зачарувала мережу спокусливим образом, фанати отетеріли: "У Каменських навчилася?". Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в спокусливому образі. На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує у відвертій чорній сукні, яка оголює довгі ноги в чорних панчохах.

Раніше "Знай.ua" також писав, що Тіна Кароль і Надія Дорофєєва вийшли у світ в однакових сукнях. Вибір українських співачок впав на сексуальне плаття-міні у блискучих каменях від українського дизайнера Івана Фролова.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві відбулися зйомки новорічного випуску "Вечірнього кварталу". Гостями шоу стали MONATIK і Тіна Кароль.