Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже "креативним" подарунком коханому на честь майбутнього свята Дня захисника Вітчизни, яке в Росії відзначають 23 лютого. Так, балерина прорекламувала справжні композиції зі шкарпеток: танки, букети і навіть алкогольно-шкарпетковий автомобіль.

"Якщо ви ще не придумали, що подарувати на #23февраля можу підказати.😉 а «шкарпетки року»🤣 вже стали трендом.😂 Насправді, це завжди корисний і потрібний подарунок.👍🏼 А снікерс досі асоціюється з моєю участю в його рекламі «Поцілуй мене в пачку»😂 Коханому я подарувала подарунок ще вчора(не втрималася)..🙈 Колишньому чоловікові подарую танк з шкарпеток.💪🏻😂 А ви поспішайте порадувати своїх незвичайними подарунками.😉 ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ніяк не змогли прокоментувати цю ситуацію, адже хитра балерина нещодавно приховала коментарі. Варто зазначити, що артистка часто піддавалася критиці через те, що рекламувала все підряд, незважаючи на якість продуктів: від помідорів і огірків до нарощеного волосся і навіть готелів в Туреччині. Втім, новому нареченому-роботу Анастасії нові шкарпетки навряд чи знадобляться.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артитска обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.