Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже дивним селфі в дзеркалі фітнес-клубу, навіщось закинувши ногу на перила сходів. Так, артистка зізналася, що дуже працьовита і заінтригувала новим концертом, про який говорить вже не перший рік.

"Я з дитинства працьовита людина. Дисципліна-моя вроджена якість. І найприємніші моменти-після фізичного навантаження, коли можна з почуттям виконаного обов'язку дозволити собі відпочити і дозволити щось приємне.😊 Я дуже люблю і ціную красу у всьому. І мені так приємно завжди після репетиції в балетному залі підніматися по вишуканих сходах нашого комплексу🐾 Скоро мої концерти і я з натхненням до них готуюся.💃🏼", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ж ніяк не змогли прокоментувати побачене, адже хитра балерина з недавнього часу приховала всі коментарі. Варто відзначити, що Анастасія частенько викладає відео з репетицій та всі обіцяє шанувальникам шоу, яке, за її словами, переплюне Мадонну. Втім, іноді артистка дійсно бере участь в концертах, але не як балерина.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артитска обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.