Популярна виконавиця джазу і піаністка з Канади Дайана Кролл вперше дасть концерт у Львові, і в Україні в цілому. Примітно, що Дайана Кролл п'ять разів отримувала престижну музичну нагороду "Греммі".

Що відомо про джазовому виконавицю?

Народилася вона в 1964 році, на даний момент їй шістдесят чотири роки. Перший альбом співачка випустила в 1993 році і з тих пір до неї прийшла зоряна слава.

Відомо, що її третій музичний альбом зайняв почесне місце в топ-чарті Білборд. Дайана Кролл їздила в тури з Тоні Беннетом і з багатьма іншими.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Переломним для неї став 2002 рік, коли від важкої хвороби померла її мама, а незабаром і помер її наставник Рей Браун. До речі, Рей Браун визнаний кращим джазовим контрабандистом.

Через рік після трагічних втрат, Дайана Кролл вийшла заміж. Цікаво, що одруження проходило в маєтку Елтона Джона. А ще через три роки, в 2016, джазова виконавиця народила синів-близнюків.

Після одруження Дайана почала працювати разом зі своїм чоловіком Елвісом Костеллою. Вже у 2004 році вийшов їх перший спільний альбом.

Джазова зірка випустила чотирнадцять дисків, які полюбилися шанувальникам прекрасної музики. Також Дайана неодноразово отримувала різні премії і ордена.

Відомо, що влітку 2019 року, а саме 27 червня, Кролл дасть концерт на фестивалі Leopolis Jazz Fest 2019. За соціальними опитуваннями стало відомо, що українці вже дуже довго її чекають і хочуть потрапити на її концерт.

Нагадаємо, Кароліну Куєк, яка виступає під псевдонімом Ані Лорак, мало не вбили на власному концерті. Ані Лорак виклала в мережу фото, де показує який ажіотаж викликав її концерт. Тим не менш фанати вважають, що причиною тому лише її купальник.

Як раніше повідомляв Знай.uа, шанувальники суперзірки Світлани Лободи розкритикували її концерт у російській столиці. Люди скаржаться на поганий звук і затримку концерту.

Знай.uа писав, українська виконавиця MARUV вирішила поїхати в Росію з концертами. Фанати в люті і кажуть, що співачка їх розчарувала.