Модель і актриса Емілі Ратаковскі оскандалилася, переплутавши Росію і Україну. Відповідне фото з'явилося у її профілі в Instagram.

Модель знялася для модного журналу Harpers Bazaar, кадри з якої потрапили на обкладинку глянцю в Японії та Україні. Правда, сама Емілі, схоже, не зовсім розбирається в географії.

"Harpers Bazaar Russia і Harpers Bazaar Japan! Спасибі Карін Ройтфельд і, звичайно, Маріо Сорренто за ці міжнародні обкладинки", – написала модель під фото.

Зірка переплутала нашу країну з Росією, через що в коментарях вибухнула справжня буря. Під фото користувачі дивуються, як можна не знати країну, в якій поширюються твої фото.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"От же конфуз так конфуз", "Україна і Росія дві різні країни", "Вона просто побачила, що все російською мовою написано, от і все", "Як ти можеш бути на обкладинці і не знати, для якої це країни. Серйозно, це красиві фотографії, але це сумно і нерозумно", "Україна - не Росія", - пишуть підписники Ратаковскі.

Раніше повідомлялося, що відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі виклала дуже спокусливий кадр з відвертої фотосесії. Так, дівчина залізла у ванну голяка, ледь прикривши груди руками.

"спокійної ночі🌙", - лаконічно побажала шанувальникам Ратаковскі. За добу кадр встиг зібрати майже 909 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали засипати модель компліментами, навіть признався їй у коханні. Були і ті, хто зазначив, що на знімку дівчина нагадує свою подружку, сестричку Кім Кардашьян - Кендалл Дженнер.

Нагадаємо, Ратаковскі роздяглася посеред супермаркету.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ратаковскі затусила з сестричкою Кардашьян.

Також Знай.uа писав, горячая Емілі Ратаковски перетворилася на милого баранчика.