Відома актриса і Instagram-модель Емілі Ратаковські, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, і в цей раз не підвела, і як зазвичай продемонструвала у мережі свої спокусливі знімки. Американська модель Емілі Ратаковські стала зіркою соціальних мереж завдяки своїй ідеальній фігурі, яку вона часто демонструє шанувальникам. Ратаковски продовжує ділитися з шанувальниками фотографіями своїх принад, які і приносять їй шалену популярність.

Так, в цей раз дівчина показала спокусливий знімок в трусиках-бікіні і білій майці, крізь яку проглядаються груди без бюстгальтера. На фотографії Емілі стоїть спиною до камери і злегка повернулася, щоб дивитися в кадр. Модель демонструє численним шанувальникам пружну попу, яка як би зажувала білі трусики.

Шанувальники залишилися задоволені і почали засипати Ратаковські компліментами в коментарях.

"Богиня", "Ти досконалість", "Прекрасна", "Солодка попа", "Я хочу тебе", "Дивовижна", "Люблю тебе", "Гаряча дівчина", "Яке гарне тіло", "Ти прекрасна", "Палка", "Чудова, красива, розкішна", "Вогонь", "Красуня", "Ти моя кохана дівчина", "Лялька Барбі", "Просто неймовірно", "Принцеса Емілі", "Прекрасна, як завжди", "Розкішна", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фотографії Емілі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Емілі Ратаковські приміряла образ доісторичної жінки, вийшло гаряче. В цей раз дівчина вирішила подражнити фоловерів пікантною тематичною фотосесією в стилі первісних людей. Так, у своїх зйомках Ратаковські вирішила повторити образ відомої актриси, секс-символу 70-х Ракель Уелч. Треба сказати, що у моделі це вийшло.

Нагадаємо, Емілі Ратаковські пограла принадами перед дзеркалом. Дівчина вирішила подражнити фоловерів пікантною фотографією перед дзеркалом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковські з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковські засвітити труси.