Російський співак і чоловік популярної української телеведучої Регіни Тодоренко розсмішив мережу оригінальним фото. Пікантний знімок з'явився на його сторінці в Instagram.

У кадрі Регіна, яка нещодавно народила музиканту сина, відкриває перед Владом плащ. Оголені плечі і ноги ніби натякають, що під верхнім одягом у Тодоренко нічого немає. Топалов дивиться на усміхнену жінку ошелешено.

"Скоро! "П'ятниця з Регіною, Регіна Тодоренко і я! І наш син. Скоро ви про все дізнаєтесь і побачите! Ееееее!!! Буде смішно і цікаво", - пообіцяв артист.

Шанувальники прийшли в захват не тільки від провокаційного фото, але і від того, що скоро побачать малюка знаменитої пари.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Регіна Тодоренко і Влад Топалов
Регіна Тодоренко і Влад Топалов

"Фото супер. Теж таке хочу", "На цьому шоу тато, мама і синочок. Сам Бог повелів Вам заспівати дуетом. Чекаємо", "Погляд чоловіка безцінний", "Дивиться на дружину як березневий кіт", "Ви супер. Чекаємо Вас сім'єю у повному складі", "Ви такі класні. Бережіть один одного", - пишуть користувачі в коментарях.

Раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко опублікувала миле фото, на якому позує в яскравому луці разом зі своїм чоловіком – російським співаком Владом Топаловим.

На фотографії, яка з'явилася в записі телеведучої, вона постала в модному образі. Для фотосесії молода мама одягла довгу квітчасту сукню в смужку. Регіна притулилася спиною до плеча Топалова, який позує на знімку в сірому костюмі з блакитною сорочкою, і тримає в руці кухоль з напоєм. А ось Тодоренко повісила на палець малесенькі дитячі черевички.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко поскаржилася на нелегку долю.

Раніше Знай.uа повідомляв, Регіна Тодоренко зізналася, що її дратує реклама, а потім прорекламувала відразу шість брендів.

Також Знай.uа писав, Регіна Тодоренко похвалилася неймовірною схожістю з прабабусею і розповіла про свої корені.