Своїми загадковими знаками уваги один до одного продовжують хвилювати глядачів "Голоса" відомі виконавці Тіна Кароль та Дан Балан.

Нагадаємо, що в даний момент в самому розпалі "сліпі прослуховування". Тим не менш, телеглядачів хвилюють не тільки учасники, але й стосунки між тренерами проекту.

Дуже складно не помітити, як зірковий співак Дан Балан проявляє свою увагу і ніжні почуття до Тіни Кароль. Однак сама Тіна в даний момент не піддається на флірт колеги і лише з посмішкою і сміхом сприймає всі солодкі слова молдавського холостяка.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Так, наприклад під час ефіру на проекті "Голос країни-9" він знову робив співачці недвозначні знаки уваги. Зірка виявила на своєму суддівському кріслі коробку з квітами і прийшла в приємний подив.

"А що це таке? Що там сталося? Дан, ти не знаєш, від кого це?" — запитала потішена Тіна, тоді як Балан лише загадково посміхнувся, спостерігаючи за її реакцією.

"Я коли бачу квіти, я хочу їх нюхати весь час, — зізнався артист, намагаючись підійти ближче і вловити аромат парфуму Кароль. – Дуже схоже".

Варто нагадати, що відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже ніжною фотосесією в квітчастій сукні з глибоким декольте. Так, артистка позувала сидячи на стільці, чуттєво закривши очі і відкривши рот.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася розкішним знімком з нещодавньої фотосесії, позуючи в довгій сукні з глибоким декольте.

Так, артистка зізналася, що її дуже тішать позитивні відгуки про пісню "Сон". Варто нагадати, що композицію вважають автобіографічною, адже Кароліна написала її відразу після зради чоловіка Мурата з київської тусовщицею.

Тіна спробувала відмовити, але нічого не вийшло, Дан був непохитний. Під акомпанемент музикантів і спів учасниці-гуцулки зіркові тренери станцювали свій танець.

Нагадаємо, Ані Лорак вкусила Настя Каменських: тепер ходить тільки в трусах.

Як повідомляв Знай.uа вагітна Лорак розсмішила вбранням: папуас у шубі.

Знай.uа писав, друзі розповіли, що вбило Лагерфельда.