Світська левиця, яка прославилася завдяки реаліті-шоу, старша сестра Кім Кардашьян, Кортні Кардашян, радує фоловерів в Instagram не рідше, ніж її популярні сестрички. Нещодавно 39-річна мама трьох дітей похвалилася новою чорно-білою фотосесією, позуючи для ювелірного бренду. Так, артистка повністю роздяглася, прикривши груди руками, а на її шиї красувалося розкішне кольє у формі діамантової змійки.

"Кращі друзі дівчат - це діаманти", - лаконічно зазначила Кардашьян. За 15 годин кадр набрав 1,5 млн. лайків Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті від побаченого, засипавши світську левицю компліментами. Були і ті, хто зазначив, що Кортні виглядає набагато природніше і натуральніше за Кім, адже не використовує силіконові імпланти.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Хлої Кардашян показала дочку Тру Томпсон поблизу і без фільтрів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротеньке біле вбрання і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

А ще Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.