Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відкриттям власного креативного простору "LASTORY". Так, артистка розповіла, що поєднала бар, салон краси і магазин, а сама будівля знаходиться в самому центрі Москви. Втім, шанувальники одразу ж звернули увагу на розкішну попу Анни.

"Пост гордості 😎
Зовсім скоро, в центрі Москви, на Савінській набережній, ми відкриємо новий простір #LASTORYShop+Bar+Lab Місце унікальне і поки ще рано розкривати секрети, потрібно багато працювати. Ми відкриті до співпраці і знайомства з художниками в цілому. Художниками, які створюють малюнки на взутті та одязі, графічними дизайнерами, стріт-арт художниками 🎨 У нас тут є для вас робота ))))Пишіть в інст @lastory_store , надсилайте нам свої роботи. Пишіть тут, в коментах, я все прочитаю і давайте разом творити історію.) Ну і чудово проводити час, адже це буде все ж бар 😂😛
На відео я і мій улюблений креативний директор @viktoriadesyatnikova , ніжно кружляємо після ділових переговорів.
Починаємо. Чекаємо ✌🏻", - не змогла приховати радості Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Пишаюся нескінченно ❤️👏🏼 Нехай все складеться 🙌🏼😘", "
Дуже гарна попа у вас Аня @annasedakova", "Ефектності жінці додає попа,це однозначно😊,тому що бар-це добре,але всі думки про попу😂", "Боже, ну що за шикарна фігура 😁🔥".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.