Вже завтра, 23 лютого, Україна буде вболівати за учасників фіналу Нацвідбору на "Євробачення 2019". Журі та глядачі визначать артиста, який представить Україну на пісенному конкурсі в Тель-Авіві.

Kazka, український гурт
Kazka, український гурт

Група KAZKA стала одним з фаворитів на пісенному відборі, рівно до першого виступу. Коли глядачі почули, як солістка гурту Олександра Зарицька співає наживо у ІІ півфіналі, на неї обрушився шквал жорстокої критики. Дівчину звинуватили у відсутності вокалу і фальші під час співу.

Kazka, український гурт
Kazka, український гурт

На думку продюсера групи Юрія Нікітіна, цькування в соцмережах - спланована атака конкурентів. В той же час, українські блогери поскаржилися на продюсерський центр групи KAZKA, який блокує відео з критикою колективу і невдалими виступами.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як би там не було, вилаяна виконавиця, мабуть, вирішила довести всім, що вокал у неї є. Вона на камеру переспівала пісню Крістіни Агілери Hurt, а відео виклала в соцмережі і на Ютубі. Слухати вам і вирішувати теж вам.

Нагадаємо, українська група KAZKA минулого року буквально підірвала інтернет-чарти своїм гарячим хітом. Хіт "Плакала" молодої групи за кілька місяців полюбився не тільки українцям, але й далеко за межами країни. Пісня стала першою україномовною композицією, що потрапила в топ запитів сервісу Shazam.

Kazka, український гурт
Kazka, український гурт

Скоро KAZKA виступить у другому півфіналі Національного відбору на Євробачення 2019. Однак, журналісти запідозрили популярних виконавців у плагіаті. Як повідомляється, мелодія хіта "Плакала" дуже сильно нагадує арабську трек YOYA - Reborn.

"Це все законно, чисто, це не авторський зрізаний шматок якоїсь авторської пісні. Це Royalty Free Samlpes з банку семплів, які продаються у всьому світі, їх може використовувати будь-яка людина. Неважливо, коли трек вийшов – раніше, або пізніше. І цей семпл може бути в десятках тисяч пісень", — прокоментував журналістам ТСН творець пісні Сергій Ранов.

Раніше Знай.uа повідомляв, Квартал 95 потролив Супрун піснею KAZKA.

Також Знай.uа писав, KAZKA встановила новий вражаючий рекорд.